Betalinger og overføring

De fleste betalinger og overføringer kan du gjøre selv, via mobil- eller nettbank din. Ønsker du hjelp fra banken, kan vi tilby enkel og trygg betaling både til norske og utenlandske kontoer. Om du overlater oppdraget til oss, gjennomfører vi betalingen manuelt mens du venter.

Dersom mottakerens kontonummer tilhører en av bankene i Eika-gruppen, vil beløpet være tilgjengelig på angitt konto med en gang overføringen er gjennomført.
Hvitvaskingsloven krever at det oppgis bakgrunn for betalinger som overstiger 40.000 norske kroner, eller tilsvarende beløp i utenlandsk valuta.

Kontanthåndtering

Har du behov for uttak av vekslepenger, eller å sette inn dagsomsetning via nattsafe eller innskuddsautomat, kan du gjøre det hos oss. Det er også mulig å avtale henting eller levering av kontanter direkte hos bedriften din gjennom en verditransportør. Det er mulighet for veksling til og fra utenlandsk valuta.

Rådgivning

Har bedriften din behov for en helhetlig gjennomgang av firmaets bankforhold, kan du bestille time hos en av våre rådgivere. Vi har kompetente rådgivere som hjelper deg med å se på dagens situasjon og planlegge for fremtiden. Vi anbefaler alle bedrifter å ta en slik økonomisk gjennomgang en gang i året.

  • Gir god oversikt over lån, forsikringer, kapital og pensjonsordning.
  • Gode råd om finansiering og plassering.
  • Hjelp til å utarbeide en konkret plan for bedriftens fremtidige økonomi.
  • Rådgivningsmøtet er gratis.