Vipps

Vipps har blitt enda bedre og raskere! Nå trenger du ikke lenger vente opptil en dag før Vipps-pengene kommer inn på kontoen din. Med Vipps Straksbetaling kan du sende og motta penger umiddelbart – direkte fra konto til konto.
N

Betal regninger

 

 
N

Send og motta penger

 

 
N

Del oppgjør

 

 

Slik kommer du i gang

  • Last ned Vipps-appen til din mobil.
  • Legg inn kortinformasjon og kontonummer.
  • Verifiser deg med BankID.
  • Vipps er nå klar til bruk!

Flere muligheter med Vipps

Dele oppgjør

Vipps gjør det enkelt å dele utlegg fra venneturen mellom deltagerne. Alle kan registere sine utlegg en egen gruppe i appen, og det blir automatisk regnet ut hvem som skylder hva til hvem.

Vipps for de under 15 år

Vipps tilbyr en enklere utgave for de under 15 år. Her vil foreldrene ha full kontroll på aktivitetene i Vipps-appen til barnet, og kan godkjenne alle transaksjoner.

Send gaven via Vipps

Hvis man ønsker å sende en pengegave ved bursdager eller konfirmasjon, kan man vi Vipps velge å merke transaksjonen som gave. Man kan velge når gaven skal sendes, skrive inn en hilsen og mottageren vil se en liten animasjon og konfettidryss når transaksjonen åpnes i appen.

 


Nyhet – betal med Vipps i butikk!

Nå kan du betale med Vipps i butikk (støttes av utvalgte banker). Løsningen fungerer med eventuelle kundeklubber, er kjapt, enkelt og gratis.

  • Se etter Vipps-logo.
  • Trykk Vipps eller 5.
  • Skann QR og betal.

Bruk av Vipps er gratis for beløp under 5.000 kr, men vi gjør oppmerksom på at det kan påløpe ordinære gebyr ved bruk av bankkort.

Vipps for iPhone
Vipps for Android
Priser vipps


Kontakt oss gjerne!

Lurer du på noe, eller trenger hjelp?
Vi vil gjerne snakke med deg.

Åpningstider:
Mandag-fredag: 08:30-15:30
   +47 24 13 20 60
   post@bank2.no