Julegaver trenger ikke koste all verden. Med internett er superlave priser bare noen tasteklikk unna.

Har du en kjæreste eller ektefelle som du vil gi en litt kostbar julegave, anbefaler vi Finn.no. Akkurat nå ligger det en veske fra Michael Kors til 500 kroner,som normalt koster over 3000 kroner

Gull og glitter
Vesker, gull, glitter og annen stas selges realtivt rimelig i annenhåndsmarkedet, og Finn.no har størst utvalg.

Man kan også kaste seg på en auksjon via Netthandelen.no, eller satse på eBay.com eller AliExpress.com. Den siste er blitt svært populær blant norske forbrukere. Dette er en kinesisk nettbutikk som har tatt av.

Blant ungdommen er selfiestang en populær gave.
Mange smågutter drømmer om en lastebil, og her finner du en Scania Truck til 100-lappen som vil glede et guttehjerte.

Til far kan man satse på øreplugger for cirka 30 kroner.

Latterlig lave priser
På AliExpress.com får man tak i det meste til en latterlig lav pris. På samtlige nevnte nettsteder finnes det julegaveforslag til gutter og menn, jenter og kvinner. Og selvfølgelig enormt utvalg også for de aller minste. Kanskje småjentene vil sette pris på figurer av Snøhvit og de sju dvergene? Samlingen koster cirka 40 kroner.

Advarsel
Kanskje på sin plass med en liten advarsel: Siden prisene er så lave på AliExpress.com kan man lett gå i fellen å kjøpe mye mer enn det man hadde sett for seg. Derfor er det viktig å være disiplinert når man netthandler så rimelig.

Nettpriser i butikk
Skal du kjøpe klær kan Zalando.no eller Suitsupply.com spare lommeboken for økte utgifter. Når det kommer til sportsartikler er XXL kjent for lave priser, men sjekker du ut prisene på nettet er de gjerne enda lavere. Om du kjenner nettprisen på et produkt og det er dyrere i butikken (som det ofte er), må du be om å få nettprisen. Det ordner seg alltid.

Gode julegavetips finner du her:
www.finn.no
www.netthandelen.no
www.xxl.no
www.aliexpress.com
www.ebay.com
www.zalando.no
www.suitsupply.com

Verdien av en gave kan ikke måles i kroner og øre
Det viktig å huske at ikke alt trenger å koste noe i det hele tatt..! Kanskje kan du gi et gavekort på massasje utført av deg selv, en mase-fri uke eller en koselig bakedag? Her er det bare fantasien som setter grenser.