Leasing av kjøretøy, maskiner og utstyr

Leasing er en form for finansiering hvor vårt finansieringsselskap Eika Kredittbank kjøper og bedriften din leier utstyret. Du kan lease nær sagt alt av driftsmidler som f.eks. kjøretøy, maskiner til anlegg og jordbruk, driftsutstyr og annet løsøre. Du kan selvsagt fritt velge forhandler og merke. Utstyret nedbetales i forhold til verdifall og økonomisk levetid, og hele investeringen avskrives over leasingperioden.

  • Du får utstyr tilpasset bedriften og frigjør driftskapital som du kan benytte til andre investeringer.
  • Gir deg enkelt tilgang til nyere utstyr.
  • Leasingleien kostnadsføres i sin helhet.
  • Du slipper å ta pant i eiendom, og belaster dermed ikke pantegrunnlaget.
  • Med leasing får du full bruksrett til utstyret. Det er bruksretten og ikke eiendomsretten som skaper grunnlag for inntekter og overskudd.

Med leasing blir det enklere å budsjettere fordi leasingleien er tilnærmet lik i hele leasingperioden. Dersom du har flere avtaler kan vi tilby samlefaktura for enklere administrasjon slik at du får god økonomisk oversikt.

Hvordan komme i gang?
Ta kontakt med oss – så får du hjelp til å regne ut hva som lønner seg. Kanskje vedlikeholdskostnadene dekker leasingleien for nytt utstyr?

Sok om leasing

Eika QuickLease

Med Eika QuickLease kan du lease utstyr til bedriften raskt og enkelt når behovet melder seg. Alle frittstående og avskrivbare produkter kan leases, og du kan lease alt som går under den forhåndsavtalte rammen du har med oss. Det betyr at du fritt kan lease noe på dagen hvis behovet melder seg, uten å måtte dra til banken og signere papirer

  • Passer for deg som ønsker å kunne handle raskt. Fungerer som et finansieringsbevis.
  • Det koster ingenting å få et QuickLease-kort.
  • Minimumsbeløpet per avtale er 15.000 kroner.

Du får Eika QuickLease hos din rådgiver i banken, gjerne i forbindelse med gjennomgang av hele bedriften. Allerede i det du forlater banklokalet er kortet klart til å brukes. Du har finansieringen for hånden når du trenger det. Leverandøren av utstyret fakturerer oss i stedet for deg, og vi sender deg en bekreftelse når alt er i orden. Du betaler kun en lav månedlig leasingleie over en tre års periode. Du skaffer det utstyret du trenger til å gjøre jobben som gir deg inntekter. Vi tar oss av resten.

QuickLease – Raskt, smart, enkelt

Med Eika QuickLease kan du lease maskiner, utstyr og driftstilbehør raskt og enkelt når behovet melder seg. Alle frittstående og avskrivbare produkter innenfor den forhåndsavtalte rammen du har fått innvilget i banken, kan leases. Minimumsbeløp pr avtale er kr 15.000,- Eika QuickLease er den perfekte løsningen for deg som ønsker utvidet handlefrihet raskt.

..

..

Kundesupport leasing og QuickLease

Har du spørsmål vedrørende leasing eller QuickLease?
Vi hjelper deg gjerne!Telefon: 09312
E-post: leasing@eika.no / quicklease@eika.noÅpningstider
Mandag – fredag (08.00 – 16.00)

Behov for nytt utstyr?

En gammel maskinpark er dyrere i drift enn du tror. Vi hjelper deg med leasing av anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, kjøretøy, produksjonsutstyr og annet løsøre. Vi kjøper utstyret og du leier det av oss. Du får utstyr tilpasset bedriften og frigjør driftskapital som du kan benytte til andre investeringer. Enklere kan det ikke bli.