Gave til barnehager

I en tid som er tøff for mange, med økte priser på det meste, ønsker vi å gjøre noe ekstra for lokalsamfunnet. Sammen med Parkdressen.no har vi funnet en litt annerledes måte å gjøre det på.

I Bank2 lever vi av å hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Vi ønsker å gjøre mer og er i gang med flere initiativ med formål om å bidra til varige forskjeller i folks liv. Dette er ett av dem, og fra høsten 2022 frem til sommeren 2023 tilbyr vi gratis parkdress-abonnement til alle småbarnsfamilier i to barnehager i Oslo kommune.

Vi bistår mange foreldre med økonomiske utfordringer, og ser at noe av det viktigste for dem er å sikre barnas behov for klær og utstyr. Det kan være vanskelig for mange og derfor teamer vi nå opp med Parkdressen.no, som leier ut parkdresser. Det er bra for familiene det gjelder, og det er bra for miljøet.

Ved å leie parkdress får barna en størrelse som passer godt fra dag 1. Når de vokser ut av størrelsen, bytter man bare til en større størrelse. Skulle dressen bli ødelagt får man en ny og den gamle blir tatt inn til reparasjon. På slutten av parkdress-sesongen, samles alle dressene inn for vask, impregnering og eventuell reparasjon, og deretter gjort klar for en ny sesong hos en ny familie.

Dette tilbudet koster 99 kroner i måneden, og denne kostnaden tar vi for alle barna i to barnehager for kommende parkdress-sesong.

I den forbindelse trenger vi din hjelp til å nominere. Skriv hvilken barnehage i Oslo kommune du mener bør motta denne gaven, i vårt Instagram-innlegg. Kanskje nettopp din barnehage vinner!

Vi trekker to vinnere 6. september.

Lykke til!

Låneeksempel: Nominell rente 5,73 %. Effektiv rente 6,17 % ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 1 865 232,- Totalt: kr 3 865 232,-