Økonomisk fortvilet? Hjelpen kan være nærmere enn du tror.

Det kan være mange grunner til at du havner i økonomisk uføre. Sykdom, skilsmisse, en forretningsidé som gikk galt, er noen av årsakene som går igjen. Uansett grunn, det å være økonomisk fortvilet, er en forferdelig følelse. Samtidig er det dessverre slik at inkasso, betalingsanmerkninger og dårlig økonomisk historikk gjør det svært vanskelig å få hjelp til å ordne opp hos den vanlige banken.  


Dersom du kan stille sikkerhet i egen bolig eller hytte, er sjansen derimot stor for at Bank2 kan hjelpe. Bank2 er en spesialbank med både menneskelig og økonomisk ekspertise på å hjelpe mennesker som har havnet i et økonomisk uføre. Siden starten har vi hjulpet tusenvis tilbake til «grønt økonomisk lys». Det viktige for oss er å se hvert enkelt menneske og situasjon, og så komme frem til en løsning som faktisk fungerer.

Siden oppstarten i 2005 har Bank2 spesialisert seg på å bistå personer som kommer i gjeldstrøbbel. Daglig arbeider våre rådgivere og saksbehandlere med utfordringer knyttet til en økonomisk omstart. Våre rådgiveres fremste oppgave er å få alt på bordet og prøve å vise vei ut av uføret. Dette betyr at du må være åpen og ærlig om hvilke økonomiske forpliktelser du har, fortelle om mislighold og hva som er netto lønn/ytelser i måneden. Oversikt er stikkordet, og uten en sannferdig orientering er det vanskelig å gi god rådgivning eller finne en løsning som er varig.

Ta kontakt med Bank2 dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Det å gå fra økonomisk fortvilelse til økonomisk lettelse, er en fantastisk følelse.

Låneeksempel: Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-