Få en ny start med refinansiering

Ny og trygg økonomisk start

En refinansiering kan være løsningen på en ny og trygg økonomisk start. I Bank2 har vi spesialisert oss på refinansiering av misligholdt gjeld. Oppsøker du oss for å få lån, vil vi jobbe sammen med deg for å finne en løsning som tar hensyn til din økonomiske situasjon.

Vi behandler våre kunder individuelt

Vi i Bank2 ønsker å bidra til en ny økonomisk handlekraft og en bedre hverdag for de som oppsøker oss. Ta kontakt med oss i dag for å få kontroll på din økonomi.

Vi fokuserer på løsningen

Bank2 har spesialisert seg på å tilby refinansieringslån til privatpersoner, selvstendig næringsdrivende og mindre bedrifter som av ulike grunner ikke kvalifiserer til lån i andre banker. Vi er en personlig og løsningsorientert bank som også tilbyr god rente på sparepengene dine samt gunstige banktjenester.

Stor økning av

Stor økning av "Microsoftsvindel"

Svindlere benytter en rekke merkenavn for å utføre svindel imot nordmenn om dagen.

Ny nettbank med BankID 2.0 uten Java

Ny nettbank med BankID 2.0 uten Java

Fra 24. februar får du helt ny nettbank. Se hva som blir nytt.

SnapCash i mobilbanken

SnapCash i mobilbanken

Pengene dine har aldri vært raskere. Med SnapCash overfører du penger til venner, familie, kollegaer, lag og foreninger på sekunder.

BankID uten Java

BankID uten Java

Nå kan du logge på nettbanken uten å styre med Java'n. Siden ny løsning ikke benytter Java, fungerer den like godt på smarttelefoner og nettbrett som på PC og mac.