Ekteparet hadde begge gode jobber, men mannens eiendomsinvesteringer førte til massivt mislighold. Ekteparet fra Østlandet er idag økonomisk friskmeldt etter å ha fått bistand fra Bank2 gjennom den krevende periode i livet. Paret sendte Bank2 et brev der de takket for all hjelp og støttte i den krevende perioden. 


Det var verken forbruk, kostbare ferier eller en lukseriøs tilværelse som sendte ektaperet utfor det økonomiske stupet. Ektemannen som jobbet innen eiendom, gjorde det som kan beskrives som feilinvesteringer. Etterhvert hopet det seg opp med både utlegg og betalingsanmerkninger. Ektemannens investeringer påvirket kona svært negativt.

Avvist av andre banker
For henne ble det veldig krevende med hissige kreditorer, utleggforretninger og betalingsanmerkninger. Hun hadde en jobb og posisjon hvor det kreves ryddighet i økonomien. Ingen tradisjonelle banker kunne hjelpe ekteparet og de sendte derfor en henvendelse til Bank2 i håp om å få økonomien på rett kjøl.

To millioner kroner
Ekteparet brakte inn sine foreldre, som stilte som kausjonister for å kunne refinansiere det økonomiske misligholdet. Samlet beløp misligholdet seg til snaut to millioner kroner. Banken responderte positivt på søknaden om refinansiering, og dermed forsvant utleggforretningene og betalingsanmerkningene.
Senere fikk ekteparet refinansiert lånet de fikk i Bank2 i en ordinær bank. Begge har i dag en normal økonomisk hverdag.

VISSTE DU AT:
* Bank2 er en av få banker som er spesialisert på refinansiering av misligholdt gjeld.
* Banken ble etablert i 2005 og har siden starten hjulpet tusenvis av nordmenn til å få en økonomisk omstart.