Gjennomføring av den grensekryssende fusjonen med Bluestep Bank

Det vises til Bank2 ASA's («Bank2») børsmelding av 7. desember 2023 om at styret i Bank2 har signert en fusjonsplan som innebærer en grensekryssende fusjon mellom Bank2 og Bluestep Bank AB (publ) («Bluestep Bank»), med sistnevnte som overtakende selskap.

Det norske Finanstilsynet godkjente fusjonen 20. februar 2024 og den svenske Finansinspektionen ga Bluestep Bank 7. mars 2024 melding om tillatelse til å gjennomføre fusjonsplanen.

Det svenske Bolagsverket har i dag registrert meldingen om gjennomføring av fusjonen. Fusjonen anses dermed gjennomført per i dag og Bank2 har opphørt.

Kommentar fra Björn Lander, administrerende direktør, Bluestep Bank:

 "I dag feirer vi den vellykkede grenseoverskridende fusjonen av Bluestep Bank og Bank2, noe som markerer en milepæl i vår reise. Med de juridiske og regulatoriske formalitetene fullført, skifter fokuset vårt nå til å integrere de to enhetene og fremme en felles bedriftskultur - en som prioriterer våre kolleger, vår største ressurs. Et betydelig skritt i denne retningen er Bluestep Banks flytting til Bank2s kontorer i Oslo i begynnelsen av april, som symboliserer vårt engasjement for fellesskap og samarbeid.

”Fremover vil vi fortsatt fokusere på å forbedre kundeopplevelsen. Ved å samarbeide streber vi etter å omdefinere finansiell tilgjengelighet ved å tilby boliglån skreddersydd for å imøtekomme våre kunders ulike behov. Dette understreker vårt engasjement for deres økonomiske velvære."

Kontaktdetaljer: Juan Navas, Head of Corporate Communication, Bluestep Bank
+46 70 306 2245
juan.navas@bluestep.se