Norges eldste refinansieringsbank

Siden 2005 har vi hjulpet folk ut av økonomiske problemer. I 2024 ble vi en del av Bluestep Bank.

Bank2 - Sammen om det

  • Ansvarlig
  • Løsningsorientert
  • Personlig

1 av 5 nordmenn er aldri mer enn en uforutsett utgift unna å havne økonomisk bakpå. I Bank2 lever vi av å hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Et konstruktivt samarbeid med oss tjener ikke bare deg. Det tjener oss også. Det er derfor vi ikke kan hjelpe alle som banker på døra. Når vi først kan si at vi er sammen om det, så mener vi det. Det er tross alt det vi lever av.

Ofte stilte spørsmål

Ikke nødvendigvis. Hvis du ikke eier bolig selv, kan for eksempel dine foreldre eller annen familie stille sikkerhet i sin bolig.

Bank2 er en spesialbank som gir lån til mennesker som av ulike årsaker har havnet i økonomisk uføre og pådratt seg betalingsanmerkninger. De får ikke lån hos tradisjonelle banker da risikoen er for stor. Vi lever av å rydde opp og hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Risikoen er høyere og derfor er renten høyere, men renten er fortsatt langt lavere enn forbrukslån og kredittkortgjeld.

Vi har dyktige rådgivere som jobber i Bank2 nettopp for å hjelpe folk som har økonomiske problemer. I de aller fleste tilfeller finner vi gode løsninger både for kunden og banken. Bare ta kontakt i god tid, så ser vi på det sammen.

Hvem er våre kunder?

Bank2 gir lån til mennesker som ikke får lån andre steder og de har ofte et akutt behov for å refinansiere gjeld for å unngå tvangssalg av boligen sin.

Lånebehovet kan være betydelig og situasjonen er ofte slik at tradisjonelle banker opplever at risikoen ved å gi et lån er for stor.

I Bank2 vet vi at livet kan by på uforutsette hendelser og livskriser, og vi er vant til å snakke med folk i økonomisk krise. Sammen med kunden prøver vi å finne fleksible løsninger tilpasset den enkeltes økonomiske situasjon.