Norges eldste refinansieringsbank

Siden 2005 har vi hjulpet folk ut av økonomiske problemer.

Bank2 - Sammen om det

  • Ansvarlig
  • Løsningsorientert
  • Personlig

1 av 5 nordmenn er aldri mer enn en uforutsett utgift unna å havne økonomisk bakpå. I Bank2 lever vi av å hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Et konstruktivt samarbeid med oss tjener ikke bare deg. Det tjener oss også. Det er derfor vi ikke kan hjelpe alle som banker på døra. Når vi først kan si at vi er sammen om det, så mener vi det. Det er tross alt det vi lever av.

Ofte stilte spørsmål

Ikke nødvendigvis. Hvis du ikke eier bolig selv, kan for eksempel dine foreldre eller annen familie stille sikkerhet i sin bolig.

Bank2 er en spesialbank som gir lån til mennesker som av ulike årsaker har havnet i økonomisk uføre og pådratt seg betalingsanmerkninger. De får ikke lån hos tradisjonelle banker da risikoen er for stor. Vi lever av å rydde opp og hjelpe folk ut av økonomiske problemer. Risikoen er høyere og derfor er renten høyere, men renten er fortsatt langt lavere enn forbrukslån og kredittkortgjeld.

Vi har dyktige rådgivere som jobber i Bank2 nettopp for å hjelpe folk som har økonomiske problemer. I de aller fleste tilfeller finner vi gode løsninger både for kunden og banken. Bare ta kontakt i god tid, så ser vi på det sammen.

Hvem er våre kunder?

Bank2 gir lån til mennesker som ofte har et akutt behov for å refinansiere gjeld for å unngå tvangssalg av boligen sin. Lånebehovet kan være betydelig og situasjonen er ofte slik at tradisjonelle banker opplever at risikoen ved å gi et lån er for stor.

«Vi har god erfaring når det kommer til nedbetaling av lånene. Kundene er ansvarlige; de ønsker å gjøre opp for seg og er takknemlige for at det finnes en bank som gir dem lån til tross for at de har misligholdt gjeld og har betalingsanmerkninger»

Frode Ekeli, Administrerende direktør i Bank2

Administrasjonen i Bank2

Frode Ekeli

Adm.dir./CEO

Hege K. Berg-Larsen

COO

Ole Fjeldstad

CCO

Sebastian Mikolajczyk

CSO

Haakon Dalsbø

Koordinator IT, FU og strategi

David Zumbo

Risikoanalytiker

Diana Peters

Leder marked og samfunnsansvar

Petter Bjørnstad

Salgssjef

Wenche Ødeskaug

Senior rådgiver AML