Omstartslån

Omstartslån kan være redningen for deg som står overfor akutte økonomiske utfordringer og søker en vei ut. Hos Bank2 forstår vi at livet skjer og uforutsette hendelser kan føre til økonomisk stress, enten det er på grunn av betalingsanmerkninger, høy gjeld eller andre økonomiske vansker. Vi er vant til å hjelpe folk med økonomiske utfordringer og vet hvilket stress det fører med seg.

Hos oss får du muligheten til en ny start og du får tilgang til selvhjelpskurs for å unngå det samme stresset igjen, og ta kontroll over din egen økonomi.

Hva er et omstartslån?

Kort fortalt samler lånet all din gjeld, selv med betalingsanmerkninger til ett lån. Du må selv stille med sikkerhet, ofte i form av bolig. Dette gjør at du får en håndterbar og oversiktlig nedbetalingsplan, bestående av kun én regning med en samlet lavere rente.

Et omstartslån er en finansiell løsning designet for å gi mennesker som har møtt økonomiske hindringer, inkludert de med betalingsanmerkninger, en ny start. Ved å samle eksisterende gjeld i ett lån, kan du oppnå lavere månedlige utgifter, bedre rentebetingelser, og viktigst av alt, en vei ut av økonomisk uro.

Omstartslån med sikkerhet

Når du søker om et omstartslån med sikkerhet, stiller du eiendom eller annen verdifull eiendel som sikkerhet for lånet. Dette kan føre til enda bedre lånevilkår siden risikoen for långiver reduseres.

Forståelse for økonomiske utfordringer

Å leve med gjeldsbyrder er ikke bare en finansiell belastning, men det kan også ta en toll på din mentale helse. Det er her omstartslån kan spille en kritisk rolle. Ved å gi deg muligheten til å konsolidere gjelden, kan vi hjelpe deg med å redusere stress og ta de første skrittene mot en mer håndterbar økonomisk fremtid.

Søke om omstartslån hos Bank2

Prosessen med å søke om et omstartslån skal være enkel hos oss. Vårt team er her for å veilede deg gjennom hvert trinn, fra den første konsultasjonen til å sikre at du forstår alle aspekter av lånet.

Omstartslån med betalingsanmerkning

Mange tror feilaktig at en betalingsanmerkning utelukker dem fra å få lån. Med denne typen lån er dette ikke tilfellet. Vi spesialiserer oss i å hjelpe individer med betalingsanmerkninger å finne finansielle løsninger som fungerer.

Omstartslån vs. Refinansiering: Hva er egentlig forskjellen?

Selv om omstartslån og refinansiering begge tilbyr veier til bedre økonomisk styring, skiller de seg vesentlig. 

Omstartslån er designet for dem med finansielle utfordringer, som betalingsanmerkninger, og samler gjeld for en ny start. Kravet kan variere noe, men i utgangspunktet er det viktig at du kan stille med eiendom eller bolig som sikkerhet for lånet.

Refinansiering bytter derimot ut ditt nåværende lån med et nytt for bedre betingelser samlet sett. Her kan kravene for å innvilge lån variere mye basert på blant annet inntekt, kredittscore og eiendomsverdi. Les mer om refinansiering her.

Refinansiering kan derfor være en løsning for både dem med enten utfordrende eller stabil økonomi. Omstartslån gir de som trenger det mest, en sjanse til å restarte sin økonomiske fremtid, mens refinansiering justerer vilkårene for eksisterende gjeld.

Vi står klare for å hjelpe deg

Hos Bank2, forstår vi de unike utfordringene du står overfor og er dedikert til å hjelpe deg finne veien ut av økonomisk uro. Omstartslån er ikke bare et lån; det er en ny begynnelse, en mulighet til å gjenopprette din finansielle frihet og leve livet på dine egne vilkår.

Hva koster det å refinansiere?

Med vår lånekalkulator kan du raskt få et estimat på hva det vil koste deg å refinansiere lånene dine.

Ønsket beløp
kr 2 000 000
Antall år
25 år
Estimert månedsbeløp
kr
Søk nå
Estimert totalbeløp
kr

Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341