Hva menes med «refinansiering av kredittkort»?

Refinansiering av kredittkort vil si at tar opp et nytt lån for å betale ned kredittkortgjelden din.

Dette lånet kan være nyttig for deg som sliter med å betale tilbake det du skylder til ett eller flere kredittselskaper. Hele summen du låner går til å betale ned denne gjelden.

Slik sitter du igjen med å betjene kun dette ene refinansieringslånet, med lavere renter og gebyrer enn hos kreditorene.

Blir kredittkort regnet som gjeld?

Ja. Dersom du ikke betaler tilbake pengene du har brukt med kredittkortet, blir disse pengene stående som gjeld. Av denne gjelden må du også betale renter og gebyrer, som ofte utgjør veldig høye beløper.

Det er dessverre alt for enkelt å opparbeide seg kredittgjeld, og du er langt fra alene om du har havnet i en økonomisk knipe på grunn av kredittkortene dine.

Husk at vi er vant til å snakke med mennesker i økonomisk krise, og har lang erfaring med å hjelpe mennesker med å få tilbake kontrollen over egen økonomi.

La oss se på det sammen.

Kan du refinansiere med kredittkortgjeld?

Hos Bank2 kan du refinansiere kredittkort selv om du har betalingsanmerkninger eller variabel inntekt.

Du må imidlertid ha en eiendom vi kan ta sikkerhet i. Dette kan være din egen bolig, eventuelt boligen til foreldre eller andre nære som har mulighet til å hjelpe deg.

Bruk vår lånekalkulator for å finne ut hvor mye det vil koste å refinansiere. 

Ønsket beløp
kr 2 000 000
Antall år
25 år
Estimert månedsbeløp
kr
Søk nå
Estimert totalbeløp
kr

Låneeksempel: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341

Hvem kan ikke refinansiere kredittkortgjeld?

Dersom du ikke har en bolig eller eiendom du kan stille som pant, kan du dessverre ikke refinansiere kredittkortgjelden din hos Bank2.

Men det betyr ikke at det ikke finnes muligheter. Vi har noen forslag til hvor du kan starte for å få bedre økonomisk kontroll.

Er det lurt å refinansiere kredittkortgjeld?

Dersom du har kredittkortgjeld du sliter med å nedbetale, kanskje til og med fra flere ulike kreditorer, kan det være lurt å refinansiere. Under kan du lese litt om hvorfor.  

Hva er fordelene med å refinansiere kredittkort?

Fordel 1:

Når du refinansierer hos Bank2 betaler vi ned alle kredittkravene for deg, og etter det trenger du kun forholde deg til oss og våre renter.

Fordel 2:

Våre renter er langt lavere enn hos kredittselskapene. Slik går en større andel av pengene dine til å faktisk betale ned gjelden din, og ikke høye renter som legges oppå.

Fordel 3:

Med lavere renter vil også de månedlige utgiftene dine reduseres.

Fordel 4:

Det blir enklere å holde oversikt over økonomien din når du ikke får purringer og inkassovarsler fra flere ulike hold.

Fordel 5:

I Bank2 får du en rådgiver som forstår hvordan gjeld påvirker livet ditt, og som holder deg i hånda hele veien mot nedbetalt lån.

Hvordan hjelper Bank2 deg med refinansiering av kredittkortgjeld?

Når du har fått innvilget søknad om refinansiering vil vi betale ned gjelden du har hos de ulike kreditorene. Slik blir du fri fra kravene som ligger hos dem, og du har kun lånet og rentene hos Bank2 å forholde deg til.

For at du nå skal klare å betale ned denne gjelden vil vi, sammen med deg, lage en nedbetalingsplan som føles overkommelig.

Hvorfor bør du velge Bank2 når du refinansierer kredittkortgjeld?

Vi vet at det er mange som synes det er utfordrende å ta tak i egen økonomi, spesielt når du føler at den er ute av kontroll.

Som kunde i Bank2 får du en egen rådgiver som hjelper deg med å sette i gang den snuoperasjonen du og økonomien din trenger, og som støtter deg hele veien mot nedbetalt lån.