Misligholdt gjeld? – Vi kan hjelpe!


Flere hundre tusen nordmenn sliter med betalingsanmerkninger og regninger som har havnet i mislighold. Bank2 gir deg rådene du trenger for en ny økonomisk omstart.


God guiding til en bedre økonomisk hverdag er viktig om du har havnet i registrene over dårlige betalere. Vi kan gi deg noen nyttige tips på veien for at du skal få det enklere. 

Akutt behov for penger?

Mens du leser dette er det mer enn 260.000 nordmenn som har én eller flere betalingsanmerkninger på seg. De fleste ønsker å kvitte seg med stempelet som dårlige betalere. Når gjelden registreres som misligholdt er det allerede sendt flere purringer og inkassokrav. Får du i en slik situasjon akutt behov for penger, vil de fleste banker og kredittkortselskaper vende deg ryggen. 

Kortere vei enn du tror

Veien ut av mislighold kan være mye kortere enn du tror. Det finnes muligheter for å refinansiere misligholdt gjeld. Bank2 er en av få banker som gir refinansiering av slik gjeld.

Det er imidlertid viktig at du faktisk ønsker deg en ny økonomisk omstart. Her er rådene du bør ta med deg på veien:

1) Få oversikt over all gjeld
2) Ta kontakt med kreditorer eller inkassoselskapene
3) Si at du ønsker å få til en løsning, og at sakene stilles i bero i en kortere periode 

Smålån

Husk å være ærlig mot deg selv. Ta med «rubbel og bit» i oversikten. I den perioden du planlegger en løsning ber du kreditor å ikke belaste deg med renter eller andre gebyrer – vanligvis godtar de dette.
Når du har fått oversikten, har du også beløpet du skylder. Da skal du spørre deg om det ikke vil være bedre å refinansiere smågjeld og smålån til ett samlet lån.

Bank2 er en bank som kan hjelpe deg som mange andre banker ikke kan. Har du fast inntekt, eier en bolig eller har andre som kan stille som kausjonist eller har annen sikkerhet for deg, kan veien til en økonomisk omstart være svært kort.

Når du betaler den misligholdte gjelden, forsvinner også betalingsanmerkningene umiddelbart. Vi har hjulpet mange ut av mislighold. Her kan du lese om mannen som fikk slettet 40 anmerkninger med refinansiering fra Bank2.

Låneeksempel: Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr. 2.033.291, totalt kr. 4.033.291,-