Akkurat nå sliter 250 000 personer med regninger som har havnet i mislighold og fått betalingsanmerkninger. Bank2 gir deg rådene du trenger for en økonomisk omstart.


God guiding til en bedre økonomisk hverdag er viktig om du har havnet i registrene over dårlige betalere. Vi kan gi deg noen nyttige tips på veien for at du skal få det enklere. Først og fremst økonomisk, men også bedre livskvalitet. Mislighold påvirker nemlig de fleste negativt.

Akutt behov for penger
Mens du leser dette er det cirka 250 000 som har én eller flere betalingsanmerkninger på seg. De fleste ønsker å kvitte seg med stempelet som dårlige betalere. Når gjelden registreres som misligholdt er det allerede sendt flere purringer og inkassokrav. Får du i en slik situasjon akutt behov for penger, vil de fleste banker og kredittkortselskaper vende deg ryggen.

Kortere enn du tror
Veien ut av mislighold kan være mye kortere enn du tror. Det finnes muligheter for å refinansiere misligholdt gjeld. Bank2 er en av få banker som refinansierer slik gjeld. Det er imidlertid viktig at du faktisk ønsker deg en økonomisk omstart. Her er rådene du bør ta med deg på veien:

1) Få oversikt over all gjeld
2) Ta kontakt med kreditorer eller inkassoselskapene
3) Si at du ønsker å få til en løsning, og at sakene stilles i bero i en angitt periode

Smålån
Husk å være ærlig mot deg selv. Ta med «rubbel og bit» i oversikten. I den perioden du planlegger en løsning ber du kreditor om ikke belaste mer renter eller andre gebyrer. Når du har fått oversikten, har du også beløpet du skylder, og du skal da spørre deg om det ikke vil være bedre å refinansiere smågjeld og smålån i ett samlet lån.

Bank2 er en bank som kan hjelpe deg. Har du fast inntekt, eier en bolig eller andre som kan stille kausjon eller sikkerhet for deg, kan veien til en økonomisk omstart være svært kort. Når du betaler den misligholdte gjelden, forsvinner også betalingsanmerkningene umiddelbart. Vi har hjulpet mange ut av mislighold. Her kan du lese om mannen som fikk slettet 40 anmerkninger med refinansiering fra Bank2.

Låneeksempel:Effektiv rente 5,34% ved lån på 2 mill. over 25 år, kostnad kr 1.582.298,- totalt kr 3.582.298,-