Boliglån

Har du en variabel inntekt og ingen fast lønnslipp fra en stor arbeidsgiver? Bank2 kan hjelpe med boliglån.

Boliglån

Verden forandrer seg stadig, og flere og flere av oss velger et yrke hvor vi er vår egen sjef. Dette er en trend som bare øker og øker. Enten det er snakk om yrker som grafiske designere, arkitekter, kunstnere, skuespillere osv, eller selvstendige konsulenter innen alt fra økonomi til byggebransjen.

Uansett, når du ikke har en fast lønnslipp fra en stor arbeidsgiver, eller av annen årsak har en variabel inntekt, kan det være vanskelig å få lån til bolig i den vanlige banken. Bank2 kan, etter nøye samtaler og rådgivning, hjelpe deg som er frilanser eller selvstendig næringsdrivende. Sammen finner vi riktige løsninger som passer akkurat din økonomi, slik at du kan få oppfylt boligdrømmen.

Låneeksempel: Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 033 291,- Totalt: kr 4 033 291,-

Vanlig stilte spørsmål om boliglån

Kan jeg få boliglån, selv om jeg ikke har fast månedlig inntekt?

Ja, hvis du kan dokumentere betalingsevne, selv om du ikke tjener en fast sum hver måned, så kan vi finne riktige løsninger som gjør at du kan oppfylle boligdrømmen.

Kan jeg flytte lånet til en «vanlig bank» hvis jeg vil?

Ja, hvis du etter en tid ønsker og har mulighet, står du selvsagt fritt til å velge hvilken bank du ønsker.

Kan alle uten fast inntekt få boliglån hos Bank2?

Alle som ønsker, kan ikke få boliglån hos Bank2. Vi er en ansvarlig bank som er veldig opptatte av å finne de riktige løsningene som folk faktisk kan leve med. Derfor er det noen ganger riktig, etter en helhetsvurdering av betjeningsevne, økonomisk historikk etc, å si nei til boliglån.

Hvor mye boliglån kan jeg få?

Lån må sikres med pant i bolig eller annen fast eiendom. Belåningsgrad vurderes ut ifra boligens beliggenhet og omsettlighet, og kan være inntil 85% av markedsverdi.

Kontakt oss gjerne!

Lurer du på noe, eller trenger hjelp?
Vi vil gjerne snakke med deg
Åpningstider:
Mandag-fredag: 08:30-15:30

+47 24 13 20 60
post@bank2.no