Refinansiering med sikkerhet i egen bolig

Få en ny økonomisk start! Hos Bank2 kan du refinansiere dine lån selv om du har betalingsanmerkninger. Ved å sikre lånet med pant i bolig, er vår målsetting at du skal få bedre hverdagsøkonomi, med lavere månedsutgifter, og full oversikt over økonomien din igjen.

 

Økonomiske problemer?

Selv om du har betalingsanmerkninger, kan du få lån hos oss med sikkerhet i egen bolig. Start med en enkel søknad her, og vi tar kontakt med deg og finner ut hvilken løsning som passer best for akkurat deg.

Refinansiering betyr å ta opp et lån med bedre betingelser for å nedbetale flere ugunstige smålån og kreditter. Du kan søke om lån fra kr 300.000, og velge en fleksibel nedbetalingsplan på inntil 30 år. Du får svar på din lånesøknad innen kort tid.

Fakta og fordeler med refinansiering

  • Vi kan finne gode løsninger som gir deg en forbedret økonomisk situasjon
  • Gjennom samtaler og analyser identifiserer vi ulike løsningsalternativer
  • Vår målsetning er at du skal komme styrket ut av et kundeforhold hos oss i form av bedre likviditet, eventuelt unngå tvangssalg
  • Lån må sikres med pant i bolig eller annen fast eiendom. Belåningsgrad vurderes ut ifra boligens beliggenhet og omsettlighet, og kan være inntil 85% av markedsverdi
  • Det forutsettes betjeningsevne i form av faste inntekter eller at innfrielse er basert på fremtidig salg
  • Passer meget godt for refinansiering av kredittkort

Det kan være mange grunner til at du ikke har så god oversikt over økonomien din som du burde. Noen av de vanligste, er forhold som har med samlivsbrudd og sykdom å gjøre. Det er selvsagt også mange som har hatt et litt for optimistisk forhold til eget forbruk, og har kommet skjevt ut på grunn av dette.

Uansett. Vi har hjulpet tusenvis av mennesker tilbake til en god og oversiktlig økonomisk hverdag, og hver og en av dem har sin spesielle historie. Det er veldig viktig for oss at vi vurderer hver enkelt, og gir gode råd ut i fra din unike situasjon. Da kan vi hjelpe best mulig.

Låneeksempel: Nominell rente 6,2%. Effektiv rente 6,65% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 033 291,- Totalt: kr 4 033 291,-

Vanlig stilte spørsmål om Refinansiering med sikkerhet

Må jeg eie egen bolig for å få lån?

Ja, for å kunne hjelpe så må vi sikre lånet med pant i bolig eller annen fast eiendom. Eier du ikke eiendom selv kan for eksempel dine foreldre eller annen familie stille sikkerhet i sin eiendom.

Må jeg være kunde i Bank2 «for alltid» for å kunne få lån?

Nei, målet vårt er å hjelpe deg til å stabilisere din økonomi og få full oversikt, i tett samarbeid med deg. Når dette er oppnådd, står du selvsagt fritt til å velge en «vanlig bank» dersom du ønsker det.

Må jeg ha fast jobb for å få lån?

For å få lån må vi være sikre på at du har betjeningsevne i form av faste inntekter – eller basert på fremtidig salg av bolig..

Er det en «robot» som avgjør om jeg får lån eller ikke?

Nei. I Bank2 er vi opptatt av å finne løsninger som er tilpasset akkurat din situasjon, og det kan vi bare gjøre ved å ha gode og ærlige samtaler med deg. Du starter med en søknad på nettet eller med en telefon til oss, og hvis du kvalifiserer til å få lån – sikkerhet i egen bolig/betjeningsevne i form av faste inntekter – så setter vi oss ned og snakker sammen for å finne den beste løsningen for deg.

Kan jeg få lån selv om jeg har betalingsanmerkninger?

Ja. Dersom du har sikkerhet i egen bolig/betjeningsevne i form av faste inntekter, så kan du få lån selv om du har betalingsanmerkninger eller står ovenfor tvangssalg. Igjen, gjennom samtaler, finner vi de beste løsningene for deg, i din situasjon.

Får jeg lavere månedsutgifter med et lån i Bank2?

Ja, hvis du har mange dyre smålån/kredittkortgjeld vil du både få lavere månedsutgifter og ikke minst bedre kontroll og trygghet, med et refinansieringslån i Bank2.

Passer et lån i Bank2 til å refinansiere kredittkort?

Ja, det er svært mange som tar opp lån i Bank2 som refinansierer dyr kredittkortgjeld, slik at de får bedre oversikt og lavere månedlige kostnader.

Får «alle» lån i Bank2 hvis de har sikkerhet i egen bolig?

Nei. Selv om du har sikkerhet i egen bolig, så vil vi ta en avgjørelse på om du kvalifiserer til å få refinansieringslån i Bank2, etter gjennomgang av din totale situasjon. Vi må være sikre på at du evner å betjene lånet ut i fra de forutsetningene vi blir enige om, og at du er motivert for å «ta tak» i din egen situasjon.

Kontakt oss gjerne!

Lurer du på noe, eller trenger hjelp?
Vi vil gjerne snakke med deg
Åpningstider:
Mandag-fredag: 08:30-15:30

+47 24 13 20 60
post@bank2.no