Bank2 er klar med SnapCash

– Denne tjenesten vil folk sette pris på. Alt blir enklere og vennligere, sier markeds -og kommunikasjonsansvarlig Kristine Jeanette Vestad i Bank2. Hun har selv prøvd løsningen og er overbevist om at dette er en smak av løsningene vi vil se mer av i fremtiden.

Umiddelbart

– Uansett hvor du er eller når betalingen gjennomføres vil pengene gå umiddelbart fra konto til konto. Man taster mobilnummeret og pengene er på mottakers konto på sekunder.
Spesielt i såkalte småhandelssituasjoner mellom venner, familie, grupper og lag er SnapCash overlegen.
– Pengeoverføringer forbindes gjerne med at det tar litt tid, og sånn sett er SnapCash en revolusjon fordi det er enkelt og responderer med øyeblikkelig virkning. Man trenger ikke trykke kode. Vi er naturligvis stolt over å være en av bankene som er tidlig ute med denne tjenesten, sier Vestad.

Man taster mobilnummeret og pengene er på mottakers konto på sekunder.

Hele verden

– Det finnes ingen sammenlignbare betalingstjenester i dag. Andre banker arbeider med tilsvarende løsninger. IT-giganter som Google og Apple er også kommet langt med nye betalingsløsninger, sier Vestad.
SnapCash er utviklet av Eika Alliansen i samarbeid med andre bankgrupperinger gjennom Finans Norge under navnet Straksbetalinger. Tjenesten har en beløpsgrense på 500.000 kroner og er like trygg som nettbank og mobilbank.
– Det eneste tjenesten er avhengig av, er mobildekning og dekning på konto. I så fall kan du handle fredagstacoen eller kjøpe bil på Finn.no med SnapCash. Tjenesten kan dessuten brukes i hele verden, avslutter Vestad.

like trygg som nettbank og mobilbank.

Les mer om SnapCash her.