Å finansiere ting som TV og kjøleskap, eller oppussing, med kredittkort og forbrukslån kan se ut som en fornuftig løsning der og da. Men for mange kan slike kjøp resultere i en uoversiktlig økonomisk situasjon.

Supertilbud, delbetaling, kjøp nå – betal senere! Formuleringene i tilbudsannonsene er mange, men målet er det samme: Å få deg til å bruke penger du ikke har, på produkter annonsørene tror du vil ha.

Mange nordmenn er ikke klar over at det er mulig å forhandle seg til bedre vilkår med banken. Ved å refinansiere vil du kunne spare store summer.

Det gir større økonomisk frihet, og kan for mange være en mulighet for å oppnå mål og muligheter. Her er noen tips for hvordan du kan komme i gang med god sparing.

Mer enn 250 000 nordmenn står oppført som dårlige betalere. Det skyldes ikke bare overforbruk. Her får du råd for å unngå økonomiske vansker.

Mange voksne sliter med å ta hånd om egen økonomi. Her er fire grunnleggende økonomiske spørsmål du bør ha svaret på.

Med stadig flere supertilbud, kredittkort og smålån er det fort gjort å havne i en situasjon med for mye gjeld. Om du har mulighet til å stille sikkerhet i egen bolig, er det mulig å rydde opp i egen økonomi.

Arbeidsledigheten i Norge har ikke vært høyere siden andre verdenskrig. Er du permittert er det en rekke grep du kan gjøre for å være best mulig rustet.

Et samlivsbrudd er en drastisk endring i livet. En ny hverdag følger, hvorav det ikke er uvanlig at en eller begge får økonomisk trøbbel.