Refinansiering med sikkerhet i bolig

Refinansier smålån og kredittkort, selv om du har betalingsanmerkninger. Lån med sikkerhet i bolig og få en bedre hverdagsøkonomi, med lavere månedsutgifter.

Ønsket beløp
kr 2 000 000
Antall år
25 år
Estimert månedsbeløp
kr
Søk nå
Estimert totalbeløp
kr

Låneeksempel: Nominell rente 5,73 %. Effektiv rente 6,17 % ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 1 865 232,- Totalt: kr 3 865 232,-

Faktisk månedsbeløp og totalbeløp kan avvike fra kalkulator. Etableringsgebyr 2 - 4%, rente fastsettes individuelt.

Slik fungerer refinansiering av lån

1

Send din lånesøknad

Har du betalingsanmerkninger eller inkassosaker kan refinansiering av lån være en ny start.

2

Snakk med en rådgiver

Våre rådgivere hjelper deg å organisere din økonomi, og samler gjelden i ett lån med sikkerhet i bolig.

3

Du tar tilbake kontrollen

Med refinansiering av lån får du ryddet opp i betalingsanmerkninger og du får bedre oversikt over økonomien.

Fordeler med refinansiering

 • Samle smålån og kredittgjeld i ett lån
 • Kvitt deg med betalingsanmerkninger og inkasso
 • Bli kredittverdig med refinansiering av gjeld
 • Mer oversiktlig økonomi og færre inkassokrav
 • Vi innhenter oversikt over utestående krav og utbetaler kreditorene

Hvis du har forbrukslån og kredittkortgjeld betaler du mest sannsynlig mer enn du trenger. Smålån har ofte kort nedbetalingstid og høy rente. Ved å samle alle smålånene dine inn i ett større lån reduserer du kostnadene dine og du får bedre oversikt. Det kalles refinansiering. Selv om du har betalingsanmerkninger, kan du få lån og refinansiering med sikkerhet i bolig.

Hva betyr refinansiering?

Når du refinansierer lånene dine, erstatter du eksisterende gjeld med et nytt lån.

Hvis du for eksempel har kredittkortgjeld og forbrukslån med høye renter, kan det lønne seg å samle alle smålån i et nytt lån med lavere rente. På den måten vil du redusere dine månedlige utgifter.

I tillegg vil man få en mer oversiktlig økonomi da det blir færre kreditorer å forholde seg til og færre inkassokrav og purringer i postkassa.

Refinansiering med betalingsanmerkning

Hvis man har inkassokrav eller betalingsanmerkninger, kan det være vanskelig å komme inn døren hos de vanlige bankene. Hos oss kan du refinansiere boliglån, forbrukslån, kredittkortgjeld og andre smålån selv om du har betalingsanmerkninger og inkassokrav.

Så lenge du har en bolig vi kan ta sikkerhet i, kan vi hjelpe deg med refinansiering av dyr gjeld slik at dine månedlige utgifter reduseres.

Hvordan søke refinansiering?

 • Prosessen starter ved å sende inn en uforpliktende søknad via vårt søknadsskjema. Her trenger vi informasjon om bl.a. inntekt, gjeld og verdi på bolig som stilles som sikkerhet.
 • Kort tid etter at vi har mottatt søknaden, vil en av våre rådgivere ta kontakt for en personlig oppfølging av din søknad. Sammen med deg vil vi se på din økonomiske situasjon og hvilke løsninger vi kan tilby deg. Rådgiver vil følge deg gjennom hele prosessen for effektiv og kvalifisert hjelp.
 • Når vi har mottatt skatte- og inntektsopplysninger, samt informasjon om eiendom som stilles som pant, starter vi å innhente informasjon om din gjeld som skal innfris. Avhengig av din situasjon innhentes dette enten med fullmakt eller opplysninger direkte fra deg.
 • Blir lånet kredittgodkjent sendes lånedokumentene til signering med BankID eller per post dersom vi trenger fysisk signatur.
 • Etter at du har signert lånedokumentene, utbetaler vi kravene direkte til kreditorene.
 • Du vil så motta en ny og oversiktlig nedbetalingsplan.

Har du andre spørsmål? Ta kontakt med oss på telefon 24 13 20 32, eller se Ofte stilte spørsmål lenger ned på siden.

Fornøyde kunder

Atle

"Jeg er veldig fornøyd med løsningen dere gjorde for meg, min økonomi har nå blitt til å leve med å det er penger igjen på konto når ny lønn kommer inn."

Solveig

"Nå går det veldig fint. Vi har god kontroll over økonomien. Takk for at dere stolte på oss og gav oss lån sånn at vi klarte å komme oss ut av en krise."

Ofte stilte spørsmål

Ikke nødvendigvis. Hvis du ikke eier bolig selv, kan for eksempel dine foreldre eller annen familie stille sikkerhet i sin bolig. Det er det som kalles realkausjon - at en annen person stiller sin bolig som sikkerhet for ditt lån.

Hvor stort refinansieringslån du kan få avhenger av betalingsevnen din, at du har regelmessig inntekt og at vi kan ta sikkerhet i din eller en annen persons bolig. Du kan få lån fra 300.000 kroner og opp til 85 prosent av boligens verdi.

Mange velger å jobbe som frilanser, vikar eller på prosjekt, og kan dermed oppleve utfordringer med å få lån i banken. Hos oss kan du refinansiere selv om du ikke mottar en fast lønnslipp fra en arbeidsgiver. Så lenge du har regelmessig inntekt og en bolig vi kan ta pant i, kan du refinansiere gjelden din hos oss.

Nei, du står fritt til å fortsette å bruke din dagligbank om du ønsker det. TODO men bank2 tilbyr også konkurransedyktige betingelser som "vanlig" bank.??

Omstartslån er det samme som refinansieringslån.

Lånevilkår

Hva koster det å refinansiere lån?

 • Vi tilbyr fra 4,95 til 9,95 nominell rente
 • Vi tilbyr lån fra kr 300.000
 • Etableringsgebyr fra 2%, minimum kr 20.000
 • Termingebyr kr. 75 per. mnd.

Rente og øvrige lånevilkår fastsettes individuelt etter bankens vurdering av risiko og betjeningsevne.

Låneeksempel: Nominell rente 5,73%. Effektiv rente 6,17% ved lån på 2 mill. over 25 år.
Kostnad: kr. 1 865 232,- Totalt: kr. 3 865 232,-

Søk om refinansiering i dag

Søk om refinansiering av lån og ta tilbake kontrollen over økonomien.