Dagligbank for privatkunder

Bruker du Bank2 som din dagligbank får du alle fordelene av å være privatkunde hos en vanlig bank, men med ekstra gode sparevilkår og kunnskapsrike rådgivere.

Kontotyper

Sparekonto med rente på 5,10 % på innskudd over 500.000 kroner. Uttak med 31 dagers varsel.

En sparekonto med høy rente uten begrensninger på antall uttak. 4,90 % rente.

Bank2 som dagligbank

 • Gode vilkår på sparekonto
 • Alltid full oversikt over forbruket i mobilbanken

Mange av våre kunder ønsker å bruke Bank2 som sin dagligbank. Da får du både gode vilkår og gode råd av våre rådgivere.

Bank2 er medlem i Bankenes Sikringsfond, som betyr at du er dekket for dine innskudd med inntil 2.000.000,-.

Ofte stilte spørsmål

Den kan lastes ned via Appstore ved å søke på Eika, ikke Bank2.
Last ned Eika mobilbank for iPhone.
Last ned Eika Mobilbank for Android.

Logg inn i nettbanken. Trykk Privatkunde - Meny - Lån - Trykk på i-en (se detaljer) til høyre for lånenummeret, og gå inn på "Se nedbetalingsplan".

Logg inn i nettbanken. Trykk Privatkunde - Meny - Lån - Trykk på lånet ditt - Nedlastingsknappen (pil nedover).

Logg inn i nettbanken. Trykk Privatkunde - Meny – Lån – Administrer lånet – Endre trekkdato.

Det skyldes at systemet regner alle innbetalinger som skjer utenfor varslingsperioden (14 dager før forfallsdato med avtalegiro, 5 dager ellers) som et ekstraordinært avdrag på lånet.

Det betyr at lånet blir litt mindre, men den månedlige betalingen blir i følge systemet ikke innbetalt, noe som gjør at systemet regner deg som forsinket med en måned. Dersom du ønsker å gjøre en ekstraordinær innbetaling på lånet, kan det gjøres når som helst.

Forsinkelsesrenter begynner å løpe én virkedag etter månedsbetalingen har forfalt, og når lånet ikke er betalt i sin helhet.

 1. Hvis du har mottatt en mistenkelig epost, klikket på lenke i epostenog bekreftet din kortinformasjon, må du sperre kortet med en gang. 
  • Både sperring og bestilling av nytt kort gjør du enkelt i nettbanken eller mobilbanken, via menypunktet Kort. Du kan også ringe vårt kundesenter på 915 03 850, men vær klar over at det tidvis er lange køer på grunn av svindelhenvendelser.
  • Vær også oppmerksom på BankID på Mobil dialoger som kommer opp uten grunn; disse må kanselleres.
 2. Dersom du har mottatt en e-post, men ikke trykket på lenken, kan du bare slette e-posten. Er du i tvil, bør du sperre kortet og bestille nytt. 

Fra og med 01.12.21. var det ikke lenger mulig å melde seg på enkeltavtaler for eFaktura. Mottak av eFaktura er nå basert på et generelt samtykke om å motta eFaktura, også kalt «Ja takk til alle» eller «Automatisk avtale om eFaktura». Dette samtykket kan du gi i nettbanken i din primærbank eller i Vipps.

Når man velger «Ja takk til alle» vil det automatisk opprettes eFakturaavtaler med de tilbydere man har et betalingsforhold til. Det betyr at bedrifter kan sende første faktura som eFaktura og du slipper å opprette avtalen manuelt. eFaktura vil kun bli sendt til personen som er registrert som mottaker på fakturaen. Dersom du ønsker å endre mottaker må du kontakte bedriften som har sendt deg fakturaen.

Det er mulig å reservere seg fra å motta eFaktura fra enkelttilbydere. Dette gjøres i listen over aktive eFaktura-avtaler. Vi har per i dag ikke implementert denne muligheten, men vi håper å ha det klart innen kort tid. Dersom du har en annen bankforbindelse, kan du undersøke om de tilbyr muligheten for å reservere seg mot enkeltavtaler.

Hvis du ikke har samtykket til «Automatisk avtale om eFaktura», såkalt «Ja takk til alle», innen 15. mai 2022 vil all utsendelse av eFaktura til deg stoppe.

Renter

 • Brukskonto for eksisterende kunder 0,10 %
 • Særvilkårskonto* 5,10 %
 • Høyrentekonto* 4,90 %

BankID

BankID er din digitale legitimasjon som gjør at du trygt og enkelt kan identifisere deg på nett. Du kan bruke det ved signering av dokumenter og avtaler i banken og i en rekke andre offentlige portaler, og ved trygg netthandel.

 • Bruk kodebrikke eller mobilen som kodegenerator.
 • Enkelt og trygt å bruke.
 • BankID er personlig - oppgi aldri koden til andre.

Aktivering av BankID

Har du bestilt BankID? Aktiverer den her.

Slik sperrer du din BankID

Har du mistet kodebrikken din, eller mistenker du at den er stjålet, er det viktig å kontakte banken så raskt som mulig.

Har du mistanke om at noen har fått kjennskap til ditt BankID-passord, er det viktig å endre passord eller ta kontakt med banken umiddelbart.

Bli privatkunde i Bank2

Logg inn med BankID og start sparingen i dag.